Het benutten van dezelfde prijs niveau meer dan eens en maken van de meeste van de beperkte mogelijkheden

25 augustus 2014

Maandag was een van die beursdagen waar er een behoorlijke hoeveelheid beweging, maar niet veel te doen in de manier van daadwerkelijke handel set-ups. Draaipunten waren niet een factor en het duurde een prijsniveau te manifesteren op zichzelf uit de koersgegevens om daadwerkelijk iets waard handel.

Op de 06:40 (EST) kaars, prijs gesloten rond 1,3272. De volgende kaars was bearish, terwijl 1,3272 opnieuw op de 6:50 kaars werd verworpen. Dus hier hadden we anyoption al de basis voet van een weerstand niveau in de markt. Een veel voorkomende vraag die handelaren hebben is wat een “weerstandsniveau,” bijvoorbeeld vormt? In principe kan het zo simpel zijn als een groen / up candle gevolgd door een rood / omlaag kaars zijn. Voornamelijk, ik ben gewoon op zoek naar hoe prijs optie24 handelingen rond deze niveaus - scharnierpunten, hoog van de dag, lage van de dag, elke vorm van steun of weerstand gemaakt op basis van eerdere prijs geschiedenis - en, natuurlijk, hoe IQ Option prijs acts op zijn eigen.

sprak ik deze kwestie in detail in de volgende berichten:

Het identificeren Horizontale Steun en weerstand van Vorige Prijs Geschiedenis

Het identificeren Horizontale Steun en weerstand van Vorige Prijs Geschiedenis - Deel 2

Als de 6:55 kaars was bearish, voelde ik dat ik had wat nodig was om een ​​put-optie set-up te ondersteunen op 1,3272, in de verwachting dat de weerstand prijsniveau beneden zou houden. De trend was ook een lichte daling.

Als de prijs hit 1,3272 op 07:00 kaars, ging ik een put-optie. De handel kreeg een mooie boost naar beneden op de 7:05, en maakte uitdagingen tot mijn inzending punt op de optiesonline 7:10 en 7:15 kaarsen, maar het niveau gehouden en uiteindelijk verlopen ongeveer een pip in-the-money.

Gezien de set-up was nog steeds geldig voor mij, heb ik besloten om opnieuw in te voeren dezelfde handel, een put-optie op 1,3272, op 7:20 kaars. De 7:25 daalde ongeveer vijf pips in mijn voordeel, voordat hij zich als ongeveer een vier-pip winnaar.

In de handel van vandaag, ondanks een grimmige plus500 vooruitzichten vroeg, kwam dat neer op simpelweg het vinden van een goede plek voor de handel. En aangezien de situatie gunstig was, was ik in staat om het beste van te maken en neem twee vrij goed winnende trades te gaan met de trend.

Zoals je hieronder in de daily chart kan zien, heeft de EUR / USD is in een steile neerwaartse trend voor de maand augustus, dus met alle dagelijkse downtrends die vaak als te laat zijn geweest, put-opties hebben de neiging om niet een slecht idee.

De wisselkoers is momenteel onder 1,3200, dat is een binaire opties laag die niet is gezien sinds het begin van september 2013, ongeveer een jaar geleden.

verwante inhoud:

Trading Opportunities op Recently Created steunniveaus en Resistance

This entry was posted in binaire optiehandel . Bookmark the permalink.

Comments are closed.